חיפוש

לביבות תרד וגבינה

מרכיבים

חומרים (4 מנות):
1 חבילה גדולה תרד טרי
100 גרם גבינה בולגרית פטה, או מלוחה קצוץ
1 ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. מאדים את התרד במחבת. כשכל התרד "נבול" מורידים מהאש ומצננים. סוחטים וקוצצים את התרד.
2. בקערה גדולה מפוררים את הגבינה, מוסיפים את התרד הקצוץ, הביצה ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב.
3. במחבת מחממים שמן לטיגון, צרים לביבות שטוחות (בערך 12 לביבות) ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות.