חומרים לתבנית פאי בקוטר 26 ס"מ:
למלית:
8 קישואים מגוררים
3 ביצים
1 בצל מטוגן עם 2-3 שיני שום
100 גרם מוצרלה קשה מגוררת
מלח, פלפל ואגוז מוסקט
לבצק:
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
1 ביצה
לציפוי:
2-3 זוקיני
1. במעבד מזון מעבדים קמח, מלח וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה תוך כדי עירבול ונותנים לתערובת להתגבש לכדור. במידת הצורך מוסיפים כף מים.
2. מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית פאי. מקררים או מקפיאים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מערבבים את חומרי המלית, יוצקים על הקלתית ואופים כ-20 דקות.
5. בינתיים פורסים את הזוקיני לפרוסות אורך דקות (אפשר בעזרת קולפן) וצולים אותן על מחבת פסים.
6. מוציאים את הקיש מהתנור, מסדרים את פרוסות הזוקיני על המלית בחפיפה כך שהמאפה יכוסה וממשיכים לאפות עוד 10-15 דקות.