חיפוש

מרק קולרבי סלרי ותפוחי אדמה

מרכיבים

3 קולרבי
2 מקלות כרישה
2 סלרי עלים
3 תפוחי אדמה
1 פלפל חלפנו
2 ליטר מים
1 כף אבקת מרק
מלח לפי הטעם
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה

פורסים את הכרישה לפרוסות ומקפיצים בסיר בשמן זית.
חותכים את החלפנו לחתיכות קטנות מוסיפים לסיר.
חותכים את הקולרבי תפוחי האדמה והסלרי ומוסיפים לסיר.
מקפיצים 3 דקות ומוסיפים מים אבקת מרק ותבלינים.
מבשלים כ- 40 דקות או עד שהירקות רכים.
מרסקים בבלנדר ומוסיפים שמנת מתוקה.