חיפוש

קציצות בצל ירוק וכרישה

מרכיבים

5 כפות שמן זית
צרור בצל ירוק
4 כרישות קצוצות
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
5 כפות שמן
1/4 כוס יוגורט

אופן ההכנה

1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והכרישה עד ריכוך. מסירים מהאש.
2. מוסיפים ביצים, קמח, מלח ופלפל. טועמים ומתקנים תיבול.
3. יוצרים בידיים רטובות קציצות במשקל כ-70 גרם.
4. מחממים שמן נוסף במחבת ומטגנים את הקציצות על אש בינונית. מגישים לצד יוגורט.