חיפוש

פשטידת  תרד ופקאן לט"ו בשבט

פשטידה קלה ומהירה

מרכיבים

1 חבילה תרד טרי
פטרוזיליה
2 ביצים
200 גרם גבינה צהובה
מיכל שמנת מתוקה
מלח / פלפל
50 גרם פקאנים טבעי חתוך
50 גרם שקדים חתוכים מולבנים

אופן ההכנה

במעבד מזון מרסקים את התרד והפטרוזיליה הטריים ,מניחים במסננת להוצאת הנוזלים.
מערבבים את הביצים שמנת מתוקה וגבנ"צ מלח/פלפל.מוסיפים את התרד פקאנים ושקדים ואופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה יבשה.