חיפוש

פשטידת כרישה ודלעת

מרכיבים

למלית:
1 כרישה
צרור בצל ירוק קצוץ דק
2 כוסות דלעת מעוכה
100 גרם חמאה
2 ביצים
200 גרם גבינה צהובה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח / פלפל לפי הטעם

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
ממיסים את החמאה במחבט ומטגנים את הכרישה.ומניחים מעל הבצק.
מניחים את הבצל הירוק מעל הכרישה.
מערבבים במעבד מזון את שאר המרכיבים , ומעבירים את התערובת לתבנית מעל הכרישה.
אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף.