חיפוש

פשטידת כרוב, בצל ירוק ופטרוזיליה

מרכיבים

1/4 פרורי לחם
1 כרוב קצוץ דק
1 חבילת פטרוזיליה
1 חבילת בצק ירוק
2 ביצים
1 גבינת סקי 5%
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס גבינה צהובה
50 גרם צנובר
מלח / פלפל
שום
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה

חולטים את הכרוב הקצוץ עד שמתרכך (5 דק') מיבשים.
מערבבים במעבד מזון את בצל ירוק,פטרוזיליה ,הביצים ,גבינה , שמנת חמוצה ,מלח/פלפל והגבנ"צ.
מוסיפים לגבינות את צנובר והכרוב.
מפזרים את פרורי הלחם על התבנית, מוסיפים את הגבינה והכרוב, אופים 40 דק' 180 מעלות.