חיפוש

פשטידת כרוב, בצל ירוק ועגבניות מיובשות

מרכיבים

1/4 פרורי לחם
1 כרוב קצוץ דק
1 חבילת שמיר
1 חבילת בצל ירוק
50 גרם עגבניות מיובשות
2 ביצים
1 גבינת סקי 5%
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס גבינה צהובה
מלח / פלפל

אופן ההכנה

חולטים את הכרוב הקצוץ עד שמתרכך (5 דק') מיבשים.
מערבבים במעבד מזון אתהביצים ,גבינה , שמנת חמוצה ,מלח/פלפל והגבנ"צ.
מוסיפים לגבינות את הכרוב ועגבניות מיובשות שמיר ובצל ירוק קצוץ דק.
מפזרים את פרורי הלחם על התבנית, מוסיפים את הגבינה והכרוב, אופים 40 דק' 180 מעלות.