חיפוש

פשטידת ברוקולי וכרישה

מרכיבים

חבילת ברוקולי
2 ביצים
2 כרישה חתוך לעיגולים
שמנת מתוקה
2 ביצים
250 גרם גבינה לבנה
1/2 כוס גבינה צהובה
גביע שמנת חמוצה
מלח / פלפל
50 גרם שקדים מולבנים חתוכים
1/4 כוס פרורי לחם
חופן פטרוזיליה

אופן ההכנה

לבשל את הברוקולי והכרישה 5 דקות,
לסנן היטב,להעביר לקערה.
בבלנדר לערבב –ביצים, גבינות, פטרוזיליה ושמיר מלח ופלפל,
בתבנית אפיה פאי לפזר בתחתית פרורי לחם מעל לשים את הברוקולי, הכרישה והשקדים . לשפוך לתבנית את התערובת הגבינות.
לאפות בחום בינוני עד שהתערובת יציבה.