חיפוש

פאי קישואים

מרכיבים

למלית:
2 כרישה
1 צרור שמיר
1 צרור בזיליקום
3 קישואים עם הקליפה חתוכים קטן
100 גרם חמאה
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה
250 גרם גבינת סקי
1/4 מיכל שמנת מתוקה

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
מחממים את החמאה בכלי מתאים ומטגנים את הכרישה עד להזהבה (אפשר להוסיף לחמאה קצת שמן).מוסיפים את הקישואים הבזיליקום והשמיר.מערבבים עוד 3 דקות ומקררים.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים של הגבינות.מוסיפים את הקישואים, ומעבירים את התערובת לתבנית מעל הבצק. אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף.