חיפוש

פאי פלפל ארוך מתוק ופטרוזיליה

מרכיבים

למלית:
1 בצל סגול
4 פלפל ארוך מתוק
צרור פטרוזיליה קצוץ
2 ביצים
500 גרם גבינה צהובה
חופן גבינת צאן
1 שמנת חמוצה
מלח / פלפל

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
מטגנים את הבצל הסגול וקוביות הפלפל 5 דקות מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הגבינות מוסיפים את הפלפל ואת הפטרטזיליה.
מעבירים את התערובת לתבנית מעל הבצק. אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף.