חיפוש

פאי דלעת מתוק

מרכיבים

למלית:
3 ביצים
1 כוס סוכר חום
קורט מלח
קינמון, ג'ינג'ר או ציפורן לפי הטעם
1 שמנת מתוקה
2 כוסות דלעת מעוכה

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
מערבבים במעבד מזון את שאר המרכיבים , ומעבירים לתבנית מעל הבצק. אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מתקשה.