חיפוש

פאי ברוקולי, שקדים ועגבניות מיובשות

מרכיבים

למלית:
ברוקולי טרי חלוט
50 גרם עגבניות מיובשות
50 גרם שקדים
50 גרם חמאה
2 ביצים
500 גרם גבינה צהובה
חופן גבינת צאן פטה
1 מיכל שמנת מתוקה

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
משרים את העגבניות המיובשות בכוס מים רותחים,עד שהן מתרככות.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הגבינות מוסיפים , ברוקולי ,שקדים ועגבניות המיובשות.
מעבירים את התערובת לתבנית מעל הבצק. אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף.