חיפוש

פאי ברוקולי ועגבניות מיובשות

מרכיבים

למלית:
2 בצל סגול
ברוקולי טרי חלוט
50 גרם עגבניות מיובשות
50 גרם חמאה
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
200 גרם גבינה צהובה
250 גרם גבינת סקי
1/4 מיכל שמנת מתוקה

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח
100 גרם חמאה קרה
2 כפות מים קרים
1 ביצה
קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבצק במעבד מזון , מכניסים למקרר ל1 שעה עד שהבצק מתקשה.
מרפדים את הבצק בתבנית פאי .
מחממים את החמאה בכלי מתאים ומטגנים את הבצלים עד להזהבה .משרים את העגבניות המיובשות בכוס מים רותחים,עד שהן מתרככות.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הגבינות מוסיפים הבצלים המטוגנים, ברוקולי ועגבניות המיובשות.
מעבירים את התערובת לתבנית מעל הבצק. אופים בחום בינוני במשך כ-45 דקות, עד שהפשטידה מקבלת גוון שזוף .