(ל-2 עוגות אינגליש קייק):
3 וחצי כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית מלח
1 כפית קינמון
1 כפית אגוז מוסקט
2 וחצי כוסות סוכר
4 ביצים גדולות
1 כוס שמן צמחי
1/2 ק"ג דלעת, מבושלת ומרוסקת במעבד מזון
1/2 כוס מים
1 כפית וניל
1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים 2 תבניות אינגליש קייק.
2. בקערה בינונית, מנפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והתבלינים, ומניחים בצד.
3. בקערה גדולה, טורפים (במטרפה ידנית או מזלג) את הסוכר, הביצים והשמן. מוסיפים את הדלעת, המים והווניל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את החומרים היבשים לתוך תערובת הדלעת ומערבבים. יש להימנע מבחישת יתר.
5. יוצקים את הבלילה לתוך התבניות. אופים במשך שעה או עד שהקיסם הננעץ למרכז העוגה יוצא נקי, ונוצרים סדקים על פני העוגה. מוציאים מהתנור ומניחים על רשת קירור.
אפשרויות גיוון: אחרי שמוסיפים את החומרים היבשים לתוך תערובת הדלעת, אפשר להוסיף כוס פקאנים קצוצים, אגוזי מלך, צימוקים או משמשים יבשים.