חיפוש

סלט תרד וסלק (אורן גירון)

מרכיבים

2 סלק מקולף טרי
1 חבילת תרד טרי נקי
2 תפוחי גרנת סמית

לרוטב:
4 שיני שום
30 מ"ל מירין
30 מ"ל סויה
30 מ"ל חומץ אורז
20 מ"ל חומץ פטל
20 מ"ל שמן שומשום
1100 מ"ל שמן זית
1/4 כוס חומץ בלסמי
4 כפות סילן
1 כף חרדל דיזון
מלח / פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

מגרדים על פומפיה את הסלק הטרי או על מנדולינה.
קוצצים את התרד ומוסיפים לסלק.
חותכים את התפוחים במנדולינה ומוסיפים.
מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים על התרד.
אני אוהבת להוסיף שבבי אגוזים (לא חובה).
מערבבים ומגישים.