חיפוש

מרק פלפלים צהובים 

מרכיבים

4 פלפלים צהובים
4 תפוחי אדמה
2 בצל סגול/ לבן
2 בטטה
צרור פטרוזיליה
צרור סלרי עלים/שורש
מים לפי הסיר
מלח/ פלפל לפי הטעם
2 כפיות אבקת מרק
כפית ג'ינג'ר מגורד (אופציה)

אופן ההכנה

1. חותכים לקוביות את הפלפלים ,הבצל ,בטטה ותפוחי האדמה מקפיצים בסיר בשמן זית כ 5 דקות.
2. מוסיפים מים עד גובה הסיר מוסיפים פטרוזיליה, סלרי ,מלח פלפל ואבקת מרק.
3. מבשלים כ 40 דקות עד שכל הירקות רכים .
4. מוציאים את הסלרי והפטרוזיליה .
5. טוחנים בבלנדר.