חיפוש

מרק מנגולד / תרד

מרכיבים

1 חבילת עלי מנגולד חתוכים לרצועות או תרד טרי
25 גרם חמאה
2 בצל סגול
2 גזר
3 תפוחי אדמה
4 כוסות חלב/ מים
1/2 פלפל צ'ילי(לאוהבי החריף)
צרור פטרוזיליה
צרור עלי סלרי
אבקת מרק ,מלח ופלפל

אופן ההכנה

מוסיפים לסיר את הבצל ,תפוחי האדמה והגזר חתוכים לקוביות.
יוצקים את המים/חלב לסיר, מוסיפים את הפטרוזיליה והסלרי ומתבלים.
מבשלים עד שהירקות רכים.
מוציאים את הפטרוזיליה והסלרי מוסיפים לסיר את עלי המנגולד או תרד החתוכים לפסים. מבשלים עוד 10 דקות.
מרסקים במעבד מזון או בבלנדר.
אפשר לדלל בשמנת לקצפת .