חיפוש

לביבות תפוחי אדמה ועשבי תיבול

מרכיבים

1/2 ק"ג תפו"א מבושלים בקליפתם
1 בצל בינוני , קצוץ
2 שיני שום כתושות
1/2 עשבי תיבול שונים – מתאימים במיוחד: פטרוזיליה,
כוסברה טימין, עירית, אורגנו או תבלין
אחד דומיננטי יותר – מרווה או רוזמרין.
2 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל
שמן לטיגון.

אופן ההכנה

קוצצים את עשבי התיבול. מועכים את תפו"א בממחה ידני. מערבבים את כל החומרים למעט השמן.
נותנים לתערובת "להתייצב" למשך כחצי שעה. מטגנים בשמן.