חיפוש

לביבות כרישה

מרכיבים

חומרים (ל-25 לביבות):
4 "מקלות" כרישה ללא העלים
מים לבישול
מלח
3 ביצים
4 כפות קמח
1 תפוח אדמה מגורד,
מלח, פלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. פורסים את הכרישה לטבעות ומטביעים בקערה עם מי ברז, כדי להפטר מלכלוך.
2. בסיר עם מים ממומלחים מביאים את הכרישה לרתיחה ומסננים.
3. מערבבים את הכרישה עם תפוח אדמה מגורר, קמח, וביצים.
4. מחממים שמן לטיגון במחבת. ויוצקים מהבלילה בעזרת כף. מטגנים עד להזהבה. סופגים עודפי שומן, אוכלים ומחליטים ש"ממחר דיאטה".